Luisteluklinikka-HokiTiikerit etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko,harrastekiekko, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja naisten harraste. Joukkueeseen kuuluu 54 jäsentä ja kalenterissa on 7 tulevaa treeniä tai peliä.

Pelejä pelaamme pari kertaa kuukaudessa, treeneissä Hernesaaren jäähallissa harjoittelemme luistelun sekä jääkiekon perustaitoja valmentajan ohjauksella pari kertaa viikossa.

Tule mukaan kokeilemaan! Aikaisempaa kokemusta et tarvitse ja varusteet saat tarvittaessa alkuun lainaksi. Kausi alkaa syyskuun alusta, mutta mukaan pääsee kesken kauttakin.

Taitojäät:
Taitojäät naisille (yli 18v) Helsingin Hernesaaressa parillisten viikkojen tiistaisin klo 20.00-21.30.
Harjoitteet pyritään suunnittelemaan kaiken tasoisille pelaajille ja osallistujat jakamaan taitotasosta riippuen ryhmiin takamaan sopivat treenit. Jäällä keskitytään mailankäsittelyyn, luisteluun ja pieniin peliä parantaviin kikkoihin.
Ilmoittautuminen HokiTiikerien nimenhuudossa.
Treeneissä kaikki varusteet, kertamaksu 12e. Tervetuloa!

Kysy lisää:
Sinikka Laukkanen 050 328 2784
valkotassu(a)saunalahti.fi
Tuija Peltonen 050 524 8961
tuija.peltonen(a)elisanet.fi

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 11 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.